Špičkové aparáty z Itálie

DV Mark

DV Mark je italský výrobce špičkových kytarových aparátů a efektů. My vám dnes jako malou ochutnávku představíme ve stručnosti tři produkty, se kterými se můžete setkat v nabídce českých internetových a kamenných obchodů.

Kytarová hlava DV Mark LIttle 40 L 34

Model Little 40 L 34 je jednokanálový celolampový kytarový zesilovač s výkonem 40 Wattů. Kytarová hlava nabízí všestranné využití zejména díky patentované technologii DV Mark Continuous Power Control (CPC). S jejím použitím můžete reálně postupně měnit výkon zesilovače (ve dvou řežimech – pentodovém a triodovém).

Kvalitu poznáte ihned po zapojení do komba. Čekají vás čisté zvuky i při vysoké hlasitosti, skvělý křupavý rytmický zvuk a saturace. Zesilovač se díky tomu hodí prakticky pro každý hudební styl.

DV Neoclassical 112 Small

Kytarový reprobox, který spadá do kategorie základních boxů. Pokud bychom jej poměřili v rámci nabídky společnosti DV Mark, pak se jedná o nejlehčí a zároveň nejmenší verzi reproboxu ze série DV.

Nicméně to nijak neovlivňuje jeho kvalitu. DV Neoclassical 112 je velmi odolný a svým uživatelům nabízí tolik ceněný klasický tón a zvuk značky DV Mark. Hodí se pro všechny hráče nezávisle na tom, jaký hudební styl preferují. To vše díky své univerzálnosti, praktičnosti, výkonu a snadné přenositelnosti.

Kytarový efekt Guitar Tube Maker

Jako třetí jsme vybrali kytarový efekt Guitar Tube Maker. Tento efekt se pyšní osobitým zvukem, který si můžete okořenit podle potřeby potenciometrem Tone, Drive a Level.

Guitar Tube Maker má odolnou železnou konstrukci, ale přitom celkově lehkou váhu. Již na první pohled zaujme krémový vintage design. Není se proto čemu divit, že tento fekt má své pevné místo v pedalboardu mnoha známých kytaristů.

Napájení je možné buď pomocí DC adaptéru, nebo zapojení 9V baterie.

Komentáře nejsou povoleny.