Jak na vlastní design kytary

Kytara - swirling

Dnes nás zaujala jedna speciální metoda, díky které si můžete vytvořit vlastní designové předměty, které budou unikátní. A protože se náš portál věnuje kytarám, tak si na praktických video ukázkách předvedeme, jak je možné si doma vyrobit vlastní kytaru v unikátním designu.

Swirling – víření

Co za tím vším stojí? Je to metoda barvení, kterou můžete znát buď pod anglickým názvem swirling, nebo v češtině víření.

Připravte si nádobu, dostatečné velkou dle předmětu, který chcete obarvit. Do ní napustíte vodu, která musí mít pokojovou teplotu. Následně už jen vybíráte barvy dle libosti, které nanášíte na povrch vody. V posledním kroku je lehce promícháte, aby se barvy nespojily a vytvořily barevný obrazec, do kterého již budete moci ponořit váš předmět – kytaru. Při vyjmutí předmětu dbejte na to, aby se barva už nenanesla, takže před vyjmutím odstraňte barvu z povrchu vody a poté kytaru vytáhněte (dobře to je vidět na videu níže). Jakmile kytaru vyndáte, oklepejte ji od kapek vody a nechte zaschnout ideálně jeden den.

Swirling – praktická ukázka

Jak to vypadá v praxi. Příprava se možná může zdát poněkud zdlouhová, ale pokud chcete mít jedinečný předmět – v tomto případě kytaru – pak se to vyplatí. Přesvědčte se sami a vydržte u videa až do konce, kdy se do připravené „lázně“ vloží právě kytara a ta tím získá opravdu unikátní desing, který nikdo jiný mít nebude!

Stejný autor, ale jiná ukázka. Tentokrát se rozhodl si udělat vlastní custom design pro kytaru Ibanez RG350. Líbí se vám kytara v tomto barevném provedení?

Komentáře nejsou povoleny.