The Pretty Reckless – Make Me Wanna Die

The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die

Dnes trochu netradičně. V rámci sekce Hudební skupiny se podíváme na americkou rockovou kapelu The Pretty Reckless, konkrétně na její hit Make Me Wanna Die. Kapelu nelze přehlédnout zejména z důvodu frontmanky Talyor Momsen, která vás zaujme nejen svým hlasem, ale i postavou.

Taylor Momsen se narodila v červenci 1993 v americkém St. Louis. Kromě zpěvu se věnuje i filmu (vidět jste jí mohli například ve filmech Grinch, Superpes či Spy School) a modelingu (spolupracovala se značkami New Look, Samantha Thavasa či NEXT Model Management).

Kapela The Pretty Reckless byla založena v roce 2008 a jak jsme již uvedli, frontmankou je mladičká Taylor, která hraje na kytaru, zpívá a skládá texty. Svůj první singl vydali 13. května 2010. Nás zaujal klip k písni Make Me Wanna Die, který naleznete na jejich prvním albu Light Me Up (2010).

Klip 1

Make Me Wanna Die – první verze klipu k tomuto hitu, ve kterém Taylor ukazuje všechny své přednosti, nejen ty hudební 🙂 Však je to všestranná mladá dáma, která se věnuje i filmu a modelingu.

Klip 2

Druhý klip je převázně doplněný o záběry z koncertů a pokud bychom oba porovnali s ohledem na sledovanost na portálu YouTube, tak jasně vítězí první klip… Který se více líbí vám?

Komentáře nejsou povoleny.